Voorinschrijving

Ook dit jaar doet Serve ’71 weer mee aan de Grote Clubactie.

De Grote Clubactie is een loterij waarbij van elk verkocht lot 80% naar de vereniging gaat. Dus van elk verkocht lot dat € 3,- kost gaat € 2,40 naar de vereniging. Van de overige 20% word de loterij georganiseerd. Voor eigenlijk elke vereniging zijn dit extra inkomsten die zeer welkom zijn. Tenslotte moet alles ooit wel eens vervangen worden. Dit jaar gaan we bij Serve ’71 voor het herinrichten van onze ‘kantine’-locatie in de sporthal. Hier hebben wij ongeveer € 800,- voor nodig.

Om die € 800,- binnen te krijgen, moeten we dus meer dan 330 loten of maar 7 superloten verkopen. Elk verkocht lot is er 1! Daarom hopen wij dat u ons weer wil helpen en alvast een lot reserveert.

Loten

Met het verkoopboekje gaan verkopers langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Elk lot kost € 3,- waarvan 80% naar de vereniging gaat, dus € 2,40 per lot.

Superloten

Een Superlot, bestaande uit 50 loten van € 3,-, is uitermate geschikt om te verkopen aan sponsors, lokale bedrijven, seniorenteams en vriendengroepen. De incassering wordt uitgevoerd door de Grote Clubactie, waarna de vereniging hier 80% van ontvangt (€ 120,-).

Reserveer alvast jouw lot

Voorinschrijving Grote Club Actie

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!