Op Koningsdag organiseert de Oranjevereniging opnieuw haar spetterende braderie. Bovendien zijn er dit jaar enkele nieuwigheden zoals de kraam van de tafeltennisvereniging Serve’71. Ze is te vinden op het parkeerterrein van winkelcentrum De Schoof en daar zijn allerlei leuke spellen te doen. Zo kunnen de kinderen balletjes vangen waarmee de ze een strippenkaart kunnen winnen. Wat de kinderen daar precies mee kunnen doen, blijft nog even een verrassing.

De sport

Daarnaast worden er ook flyers uitgedeeld waarop staat wat tafeltennis inhoudt. Om een tip van de sluier op te lichten; tafeltennis is: hand-oog-coördinatie, reactievermogen, conditie, tactiek en veel spelmogelijkheden. Lijkt u dat moeilijk? Geen nood, trainer Nico de Zwet kent talrijke tips en oefeningen om u te helpen. Die biedt hij wekelijks aan op de volgende momenten:

Woensdag:

18:30 – 19:45: Training jongste jeugd en beginners;
20:00 – 22:30: Competitiewedstrijden senioren en gelegenheid tot trainen of vrij spelen.

Donderdag:

18:45 – 20:00: Training gevorderde jeugd;
20:15 – 21:15: Training jeugdselectie en senioren.

Zaterdag:

13:30 – 17:30: Competitiewedstrijden junioren.

De locatie is niet buiten –zoals eerdergenoemde kraam-, maar in een zaal aan de Bekestein 52. Ook op internet is de vereniging te vinden: www.serve71.nl, op Facebook, en op Twitter.

Door: Jan-Willem Schneider

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!