De benzineprijs gaat omhoog, huizenprijzen gaan omhoog, dus waarom ook niet de lotenverkoop voor de Grote Clubactie van Serve ’71. Maar ja, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Elk jaar proberen we weer een nieuw doel aan de Grote Clubactie te verbinden en het doel was dit jaar “De vervanging van een of meerdere tafeltennistafels!”

Bij de jeugd was dit jaar bijna een verdubbeling van loten verkoop te zien ten opzichte van het vorige jaar. Waar vorig jaar 57 loten werden verkocht door de jeugd kwam het totaal bij de jeugd dit jaar op 113 verkochte
loten. In 1 woord: TOP!  Ook bij de senioren was een lichte stijging te zien. Daar ging de verkoop van 317 loten vorig jaar naar 363 in deze editie. Samen met een extra verkocht Superlot bracht dat het totaal aantol verkochte loten op het ongelofelijke aantal van 726. In totaal is er dit jaar EUR 1737,60,- opgehaald!

De Grote Clubactie is voor de club en de club zijn jullie, de leden. Daarom lijkt het me ook wel eens leuk als jullie als leden wat ideeën aandragen wat er met de opbrengst gedaan kan worden.

Bij voorbaat al dank voor jullie inbreng voor de Grote Clubactie 2024!!  Het succes van deze actie valt of staat met jullie inzet om (super)loten te verkopen!!

Gerard Maaskant

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!