Clubkampioenschappen senioren

Helaas hadden we deze editie te kampen met best wel wat afzeggingen, maar met de 9 senioren die wel in de gelegenheid waren begonnen we als eerste met de voorronde. Daar in won Jan-Willem van Remco, Laurens van Erik B., Tim van Daniel  en Gerard van Erik van G.  Aad was de eerste ronde vrij geloot.

In de 2e categorie speelden Remco, Erik B., Daniel en Erik van G. tegen elkaar. In wedstrijdjes best of 5 werd Erik van G. uiteindelijk zonder game verlies eerste, gevolgd door Daniel op de 2e plaats. Met 1 gewonnen wedstrijd wer Erik B. 3e en de 4e plaats was dus een prooi voor Remco.

In de 1e categorie speelden Aad, Jan-Willem, Laurens, Tim en Gerard tegen elkaar. Gerard werd daarin zonder een game te winnen laatste. Tim won 1 wedstrijd en werd 4e. Laurens werd 3e en in de laatste wedstrijd werd beslist wie de clubkampioen zou worden. Aad won hierin met 3-1 van Jan-Willem en mag zich zondoende de nieuwe clubkampioen noemen.

 

Clubkampioenschappen junioren

Bij de junioren speelden alle junioren tegen elkaar. De wedstrijden werden als best of 3 gespeeld.

Tesha werd 6e zonder een wedstrijd te winnen, terwijl Neline 5e werd omdat ze van Tesha won. 4e werd Remco met 2 gewonnen wedstrijden.

De eerste beker, de 3e plaats dus, was een prooi voor Mark, terwijl Levi met 1 verloren wedstrijd 2e werd. Ongeslagen kampioen werd Lourens!

 

Foto’s Senioren

Foto’s Junioren

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!