Beste leden,

De laatste tijd zijn er veel jeugdleden bijgekomen. Daar zijn we blij mee. Helaas heeft dit ook een keerzijde…. We kunnen de jeugdleden haast niet meer die trainingen aanbieden zoals we dit graag willen. We hebben meerdere malen bij de gemeente en de zaalverhuurder gevraagd voor uitbreiding van de zaalhuur. De dinsdagavond erbij bv. De gemeente is momenteel bezig met de renovatie, nieuwbouw van scholen waardoor ook het gebruik van die zalen wegvallen en verdeeld worden over de bestaande zalen. Geen uitbreiding mogelijk dus helaas.

Het bestuur heeft daarom het volgende besloten:

Nieuwe jeugdleden kunnen alleen lid worden als zij op de zaterdagmiddag komen spelen, daar hebben we nog beperkte ruimte. Tot januari zal er echter geen trainingsaanbod zijn, we zijn daar wel mee bezig en gaan binnenkort in gesprek met de trainers. De verwachting is dat we in januari 2024 trainingen kunnen aanbieden op de zaterdag. Jeugdleden krijgen dan de keuze om op donderdagavond en/of zaterdagmiddag te trainen.

Voor zowel de jeugd en de senioren bestaat er de mogelijkheid om op zaterdagmiddag te komen spelen. ( zie overzicht op de website ). Als er competitie is voor de jeugd is er voldoende ruimte om te spelen.

Oproep: wie kan helpen met het openen en sluiten op de zaterdag??? Vele handen maken licht werk. Er zal een schema gemaakt worden voor genoemde activiteit. Opgave graag bij Robert.

We hopen u, jullie voldoende te hebben geïnformeerd over de huidige situatie.

Heeft u vragen, tips, we vernemen het graag.

Met sportieve groet,

Aad Kal

secretaris

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!