Sinds 15 september is de Grote Clubactie ook weer van start gegaan!

Ook bij Serve ’71 zijn de meeste lotenboekjes weer uitgedeeld. Onze leden zullen elke gelegenheid die zich voor doet proberen om loten te verkopen. Waarom? Omdat iedereen die zo’n lot koopt kans maakt op wel € 100.000,-, maar vooral omdat 80% van van de verkoopwaarde direct voor de vereniging is. Dus van een lot van € 3,- gaat gelijk € 2,40 naar de vereniging.

Ook dit jaar zijn bij Serve ’71 weer de zogeheten Superloten te koop. De Superloten zijn vooral in het leven geroepen voor bedrijven. 1 Superlot vertegenwoordigd 50 gewone loten en kost dus € 150,-. Hiervan is dus gelijk € 120,- voor de vereniging. Die 50 loten kan een bedrijf natuurlijk zelf houden, maar ook worden ze wel eens weggegeven aan relaties of personeelsleden.
Weet u iemand die zo’n Superlot wil kopen en daarmee Serve ’71 wilt steunen, neem dan gerust contact op met de wedstrijdsecretaris (wedstrijdsecretaris@serve71.nl) van deze vereniging. Hij zal u verder helpen.

 

Doet Serve ’71 alleen maar mee voor extra geld in kas? Nee, wij hebben daar ook een doel aan verbonden. Dit jaar willen we met de opbrengst zeker 1 nieuwe tafel kopen. Aangezien een nieuwe tafel al gauw tussen de € 600,- en € 800,- kost, willen we dus minimaal 250 loten zien te verkopen.

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!