De nieuwe tafel is er dan eindelijk. Vorig jaar was ons doel om voor de grote clubactie zoveel mogelijk loten te verkopen. Wij konden namelijk een doel halen en voor het nieuwe seizoen een prachtige nieuwe tafel aanschaffen.
Afgelopen week was het eindelijk zover en is hij in gebruik genomen. Wat staat de tafel er mooi bij en wat zijn wij er blij mee!
Sommigen speelden er al op en kwamen tot de conclusie dat hij sneller en fijner speelt.

De komende grote clubactie willen wij weer zoveel als mogelijk loten verkopen. Dit jaar willen wij weer iets geweldigs gaan doen voor onze vereniging. Je kunt al vast loten reserveren via onze website. Dan nemen wij contact op via de mail of telefoon als de online verkoop is gestart. Wij hopen dat u ons wilt helpen.

Inmiddels is het seizoen afgelopen en is de grote schoonmaak weer geweest. Voor het komende seizoen is alles schoon en glashelder. 

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen jullie weer te zien op de Zomerparkdag op 31 augustus a.s.. Wij zijn druk bezig met de organisatie en proberen er ook voor jou een leuke dag van te maken. Zien we jou ook?

En voor ik het vergeet: “Tot in het nieuwe seizoen, want jij bent welkom!”. 

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!