Op 29 december 2015 is bij tafeltennisvereniging Serve ’71 het jaarlijkse kindertafeltennisfeest weer gehouden. Dit feest is onderverdeeld in 2 delen.

In de ochtend zijn de kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 aan de beurt. Zij worden op speelse wijze met tafeltennis in aanraking gebracht. Zo’n 20 kinderen gingen in kleine groepjes langs de diverse spelletjes. Tussendoor was er nog een pauze waarin de dorst gelest kon worden. Uiteindelijk was de 1e prijs voor Ilvy de Jonge, de 2e prijs voor Marnix den Otter en de 3e prijs voor Finn de Jonge.

De middagsessie is voor de kinderen uit de groepen 7 en 8. Zij spelen in toernooivorm diverse wedstrijdjes. 17 Kinderen speelden eerst in poule vorm wat wedstrijdjes en uiteindelijk werd er toegewerkt naar de grote finale. Deze finale werd bij de meisjes gewonnen door Emma Vogelaar, gevolgd door Pieternel Schot op de 2e plaats, Annelyn Schot op de 3e plaats en net buiten de prijzen bleef Neline Buitendijk met een 4e plaats. Bij de jongens was het Tjeerd Dekker die er met de eerste prijs vandoor ging. De 2e prijs was voor Jasper Kapaan, gevolgd door Joel Joosse op de 3e plaats. Hier was het Lourens Buitendijk die net met lege handen bleef op de 4 plaats.

De scholenprijs werd gewonnen door de Meander.

Klik hier voor het fotoboek van de ochtend.

Klik hier voor het fotoboek van de middag.

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!