Tafeltennisvereniging Serve ‘71 is op zoek naar een vaste trainer voor de donderdagavond. Het gaat om een jeugdgroep en een seniorengroep van ± 18.30 – 21.00 uur. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste gasttrainers die het leuk vinden om een gasttraining te verzorgen.

Vaste trainer (na zomer 2019)
Serve’71 is op zoek naar een trainer die op donderdagavond training kan geven aan onze jeugd- en seniorengroep. Het aantal uur en uurtarief is bespreekbaar.

Gasttrainingen (tot zomer 2019)
Serve’71 is op zoek naar enthousiaste trainers of spelers van hoog niveau die het leuk vinden om een gasttraining aan onze jeugd- en seniorengroep te geven. Het betreft de donderdagavond, uurtarief is bespreekbaar.

Wie zoeken wij?

– Een trainer die intrinsiek gemotiveerd is om wekelijks bij ons training te komen geven;
– Een trainer die op een leuke maar ook pedagogisch correcte manier kan communiceren;
– Een trainer die zowel aan jeugd als aan volwassen training wilt geven;
– Een trainer die bij voorkeur ervaring heeft in het geven van training. Wij staan ook open voor tafeltennis spelers die geen/weinig ervaring hebben met het geven van training, maar het wel leuk zouden vinden.

Lijkt het je leuk en ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar met daarin je achtergrond als lesgever/trainer + motivatie naar penningmeester@serve71.nl

Namens het verenigingsbestuur van Serve’71
J.W. Benschop

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!