We hebben een vliegende start gemaakt met het nieuwe seizoen ’17/’18.
Uiteraard waren wij aanwezig op de Zomerparkdag om Serve’71 te promoten. Het was een mooie, zonovergoten dag en we hebben veel mensen gesproken. In onze stand hadden we een speciale actie waarbij geraden moest worden hoeveel tafeltennisballen er in de bokaal zaten. Natuurlijk was hier een mooie prijs aan verbonden. Deze prijs, een kwartaal gratis lidmaatschap van Serve’71 is gewonnen door Neline. Het juiste aantal in de bokaal was 127 en zij zat daar het dichtst bij. Gefeliciteerd Neline!

Op 30 augustus vond de traditionele bekerwedstrijd plaats. Er is fanatiek gestreden! Erik werd 3e, Hans 2e en Arno 1e.
De dag erna, op 31 augustus, bonden de junioren de strijd met elkaar aan. Na spannende sets kwam Beau als 3e, Julian als 2e en Daniel als 1e uit de bus. Goed gedaan!

DFC the Battle heeft plaatsgevonden op 6 september. Helaas hebben we deze keer de wisselbeker niet gewonnen, maar het was een erg gezellige avond.

De Open Dag op zaterdag 9 september was een succes. Er zijn flink wat mensen komen kijken. De demonstratie van SWORD was erg interessant, we hebben nog genoeg te leren en zullen ook wat vaker moeten trainen! Hebt u onze Open Dag gemist? Komt u dan gerust langs tijdens onze trainingsavonden. Nieuwe leden zijn altijd welkom!

De trainingen waren al begonnen, volgende week starten de competities weer. Succes allemaal!

 

Voor een foto-impressie van de afgelopen activiteiten, zie: fotoboek

Pin It on Pinterest

Social media

Deel dit met je vrienden!